Șoferul mașinii Skoda care a cauzat accidentul de pe strada Decebal a decedat aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Skoda neagră care a provocat accidentul are numere de București
Skoda neagră care a provocat accidentul are numere de București

Starea bărbatului internat la Urgență a fost agravată de un traumatism cranio-cerebral acut deschis. Celelalte cinci victimele din accident sunt în stare bună.

Șoferul mașinii Skoda cu număr de înmatriculare românesc, implicat în accidentul de ieri de pe strada Decebal, a decedat aseară, la Spitalului de Urgență. Bărbatul este un chișinăuian în vârstă de 33 de ani.

El fusese internat la Reanimare în stare de comă, ieri, la ora 14.25. Starea lui a fost agravată de un traumatism cranio-cerebral acut deschis și multiplele fracturi de coaste, care au provocat o hemoragie internă masivă.

Potrivit martorilor oculari, bărbatul a pierdut controlul mașinii după ce o roată i-a ieșit din osie. În urma coliziunii cu un troleibuz de pe linia 4, care se deplasa spre sectorul Botanica, șase persoane au necesitat ajutor medical. Printre răniți s-a aflat și un copil în vârstă de nouă ani.

Citește și:

GALERII FOTO Un cetățean român este în stare gravă, la Urgență, după ce a intrat într-un troleibuz din Chișinău Vezi UPDATES!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite