Rock şi Wi-Fi în zona pietonală din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirii Viorica și Nicolae au renunțat la limuzină în favoarea zonei pietonale
Mirii Viorica și Nicolae au renunțat la limuzină în favoarea zonei pietonale

În cea de-a două săptămână de experiment, edilii s-au gândit să dea viaţă centrului oraşului "curăţat" de maşini. Asfel, duminică ne aşteaptă mai multe surprize plăcute pe bulevardul Ştefan cel Mare.

Pictorul caricaturist Alexandru Plăcintă şi formaţia „Gândul Mâţei" sunt eroii proiectului din zona pietonală din acest weekend. Duminică, cu începere de la ora 11.00 toţi doritorii care se vor plimba pe Ştefan cel Mare vor putea să se bucure de caricaturi gratuite, realizate de maestru Alexandru Plăcintă, iar la ora 17.00 formaţia „Gândul Mâţei", va concerta în plină stradă pentru chişinăuieni. Intersecţia din str. Vlaicu Pârcălab va deveni astfel scena de rock a Chişinăului.

„Îi îndemnăm pe toţi cei care îndrăgesc oraşul să se implice activ şi afectiv la activităţile socio-culturale pe care le organizăm în acest weekend în centrul capitalei, să se alăture proiectului, să iasă pe străzile din centru, să-şi exploreze oraşul, să-i descopere comorile, elementele de patrimoniu cu istoria şi legendele fiecăruia, să se bucure de Chişinău. Chişinăul are farmec şi identitate, şi merită să aibă o stradă pietonală", afirmă Irina Ghelbur, manager Relaţii Publice la compania ce va asigura Wi-Fi.

Centrul Capitalei, închis pentru maşini, liber pentru pietoni. Ce spun trecătorii și șoferii

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite