Reparaţia străzilor din Chişinău avansează cu viteza melcului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar două din străzile pe care municipalitatea a început să le repare anul trecut vor fi finalizate până la venirea iernii. Pe unele din cele zece străzi planificate să fie reabilitate anul acesta nu e exclus nici să nu înceapă lucrările.

Printre străzile care ar putea să fie finisate anul acesta se numără Vadul lui Vodă, Mihai Viteazu şi intersecţia Calea Basarabiei şi Ismail. Sunt şanse să demareze curând lucrările şi pe strada Alecu Russo, dar şi aici pregătirile durează destul de mult.

Pe Columna au fost întrerupte lucrările fiindcă Ruta Dor, compania care o reconstruia a refuzat din motiv că din momentul când au prezentat calculele la licitaţie şi până în prezent au crescut preţurile.

În paralel se va lucra la plombarea străzilor şi curţilor blocurilor.

Dorin Chirtoacă s-a justificat spunând că la capitolul reparaţia drumurilor lucrurile nu trebuie grăbite. „De multe ori apar foarte multe lucrări neplanificate. O altă problemă este aplicarea învelișului asfaltic necalitativ. În continuare, proiectele urmează să fie desfășurate cu cea mai mare atenție", a spus edilul.

Zece străzi din Capitală urmau să intre în reparaţii încă de anul trecut.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite