Reconscivil a înmânat beneficiarilor cheile de la noile apartamente din blocul 4 al complexului locativ de pe Bd. Mircea cel Bătrân 33 (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Sufrai, directorul Reconscivil, împreună cu viceprimarul Nistor Grozavu
Valeriu Sufrai, directorul Reconscivil, împreună cu viceprimarul Nistor Grozavu

În ziua dării în exploatare au fost semnate contractele individuale cu furnizorul de gaz natural şi energie electrică. Blocul a fost conectat din prima zi la reţeaua de distribuţie a apei potabile şi canalizare. Operatorii de telefonie fixă, televiziune prin cablu şi internet au fost prezenţi şi ei în bloc.

Compania de construcţii RECONSCIVIL a înmânat beneficiarilor cheile de la apartamentele noi din blocul nr. 4 din cadrul complexului locativ de pe bd. Mircea cel Bătrîn, 33. Cu acest prilej a fost organizată o ceremonie solemnă la care au fost invitaţi reprezentanţii ministerului de profil, autorităţile locale şi toţi beneficiarii, alături de rudele şi prietenii lor. Au fost prezenţi, de asemenea şi reprezentanţii subantreprenorilor, care au contribuit la construcţia blocului.

Evenimentul a avut loc în faţa blocului situat pe bd. Mircea cel Bătrîn, 33/3 din capitală. Este pentru prima dată când compania RECONSCIVIL execută un proiect de acest gen. Din cele 125 de apartamente din bloc, 92 sunt garsoniere cu 1-2 odăi oferite „la cheie", adică finisate complet.

La momentul dării în exploatare, în apartamentele de acest tip sunt finisaţi pereţii, pardosite podelele, instalate unităţile sanitare în baie şi WC, sunt instalate toate corpurile de iluminat şi este instalată bucătăria cu tot cu cuptor, aragaz, masă şi scaune. Locatarilor le ramîne doar să-şi aducă divanul, maşina de spălat, frigiderul şi televizorul în casă.

„La cheie" au fost predate şi serviciile comunale. În ziua dării în exploatare au fost semnate contractele individuale cu furnizorul de gaz natural şi energie electrică. Blocul a fost conectat din prima zi la reţeaua de distribuţie a apei potabile şi canalizare. Operatorii de telefonie fixă, televiziune prin cablu şi internet au fost prezenţi şi ei în bloc.

Blocul a fost sfinţit de Părintele Mihail, împreună cu un sobor de preoţi de la biserica „Tuturor Sfinţilor care s-au proslăvit pe meleagurile Moldovei".

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite