Rechini şi crocodili la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Animalele acvatice vor fi aduse în Capitală de Circo Acquatico Bellucci din Italia.Artiştii îşi vor întinde corturile la Grădina Zoologică, acolo unde muncitorii lucrează de zor la amenajarea acvariilor.

Alexei Hanţaţuc, directorul menajeriei, susţine că evenimentul va avea loc peste o lună. Săptămâna aceasta urmează să fie semnat contractul cu trupa italiană.

Directorul Zoo Chişinău a mărturisit că acest lucru a fost posibil datorită proprietarului cămilelor care au fost reţinute de oamenii legii, acum jumătate de an, la punctul de trecere a frontierei Leuşeni. Cocoşatele urmau să ajungă din Kîrgîzstan la un circ din Bulgaria, dar nu au fost lăsate să intre în România. Stăpânul animalelor s-a gândit cum să ne mulţumească pentru amabilitate de a găzdui cămilele şi a venit cu ideea ca circul italian să treacă prin Moldova, mai ales că acesta efectuează acum un turneu în România.

Pentru moldoveni va fi un spectacol inedit de circ cu foci, pinguini, hipopotami, crocodili, pelicani, peşti piranha şi alte vietăţi acvatice.

Alexei Hanţaţuc a spus că s-a înţeles cu oaspeţii ca la spectacole să poată asista şi copii din internate, pentru care intrarea va fi gratuită. Ceilalţi spectatori însă vor plăti pentru reprezentaţie. Singura grijă a conducerii de la Zoo este să asigure paza animalelor exotice.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite