REVISTA PRESEI Veaceslav Ioniță, top model de ocazie pe podiumul de la reședința Ambasadorului SUA la Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veaceslav Ioniță, top model de ocazie
Veaceslav Ioniță, top model de ocazie

Evenimentul a fost găzduit de misiunea diplomatică a Statelor Unite ale Americii, la Chișinău. Pe podium au defilat mai mulți oficiali și angajați ai ambasadei, îmbrăcați în haine fabricate în Republica Moldova.

Haine moldovenești, pe podium american. Cam așa ar putea fi descris evenimentul petrecut ieri la Reședința Ambasadorului SUA la Chișinău, unde a avut loc o prezentare de modă cu vestimentații produse în țara noastră. Una dintre vedetele inedite ale prezentării a fost deputatul Veaceslav Ioniță, care a declarat pentru Publika.md faptul că, de obicei, rolul consultant vestimentar îi revine soției acestuia.

Peștii din Cantemir, salvați de localnici

Moldovenii care locuiesc în raionul Cantemir au ieșit la pește. Nu la vreun campionat de pescuit sportiv, ci pentru a salva peștii din iazuri, informează GazetadeSud.md. Oamenii au spart stratul gros de gheață, care nu permitea oxigenarea apei.

Dublă tragedie la Criuleni

Accidentul rutier s-a petrecut ieri în apropierea satului Miclești din raionul Criuleni. O femeie și nepotul ei nenăscut au murit în timp ce mama bebelușului era transportată la maternitatea din oraș, relevă Protv.md. La volan se afla soțul tinerei. Mașina a derapat din pricina poleiului, iar șoferul a pierdut controlul volanului, mașina oprindu-se într-un pom de pe marginea șoselei.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite