Mai mulți tineri aflați acum în fața Primăriei cer șoferi civilizați și menținerea tarifului de 3 lei pentru biletul de maxi-taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii au solicitat șoferi civilizați și transport public pentru oameni. Foto: Dumitru Goncear
Protestatarii au solicitat șoferi civilizați și transport public pentru oameni. Foto: Dumitru Goncear

Tinerii care manifestează pașnic împotriva protestelor șoferilor de pe rutele urbane de maxi-taxi au venit în fața Primăriei pe bicicletă și le solicită edililor un transport public civilizat.

UPDATE, ora 19.00: „Azi am văzut tichete de maxi-taxi chiar și de câte 4 lei pentru o singură călătorie. Proprietarii de rute încearcă să anticipeze o eventuală majorare, dar prin șantaj nu rezolvă nimic. Consiliul Municipal nu va aproba un nou tarif în defavoarea disciplinei în trafic“, a declarat consilierul municipal Oleg Cernei.

Circa 30 de tineri protestează acum în fața Primăriei Capitalei, ca reacție împotriva protestului șoferilor de maxi-taxi care a avut loc la prânz.

Veniți cu biciclete și hârtii cu mesaje, ei le cer edililor locali un transport public civilizat, precum și menținerea tarifului de 3 lei pentru un bilet de maxi-taxi, pe liniile urbane.

„Vrem cultură la volan!", „Vrem șoferi civilizați!", „3 lei e suficient!", așa arată mesajele promovate pașnic de protestatari, a căror medie de vârstă e de aproximativ 25 de ani.

Vom reveni cu noi informații.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite