PROTEST INEDIT LA GUVERN A dat drumul la 10 purcei pe stradă, în semn de nemulțumire față de politicienii moldoveni. Vezi VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Purceii au pornit, în grup, pe bulevardul Ștefan cel Mare
Purceii au pornit, în grup, pe bulevardul Ștefan cel Mare

Bărbatul a eliberat animalele sub ochii polițiștilor. El s-a declarat nemulțumit de actuala clasă politică și a dedicat ineditul „cadou" politicienilor și analiștilor politici moldoveni.

Evenimentul s-a petrecut chiar în această dimineață, în scuarul din fața clădirii Guvernului. Alexandru Gâscă, din Florești, a adus 10 purcei cu o furgonetă, pentru ca apoi să îi elibereze în plină stradă.

„E un semn de protest împotriva tuturor partidelor și a tuturor politicienilor. Sunt mai multe probleme în Republica Moldova decât cea a alegerii șefului statului. Vreau să urnesc roata cât de cât din loc și să atrag atenția că sunt probleme mai importante de rezolvat. Am dat drumul la 10 purcei", le-a spus Alexandru Gâscă reporterilor de la Curaj TV.

Protestatarul a mai declarat că a făcut cadou purceii tuturor politicienilor și analiștilor politici din Republica Moldova. „Vreau să mai schimbe personalul cât de cât", a precizat el.

Moldoveanul din Florești a fost dus la comisariatul de poliție din sectorul Buiucani pentru întocmirea unui proces verbal de contravenție.

Click aici să vezi VIDEO:

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite