GALERII FOTO Un cetățean român este în stare gravă, la Urgență, după ce a intrat într-un troleibuz din Chișinău Vezi UPDATES!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul nu a fost traimatizat
Şoferul nu a fost traimatizat

Una dintre victimele accidentului de pe strada Decebal din Chișinău este în stare gravă. Coliziunea s-a petrecut între două autoturisme și un troleibuz de pe linia 4, care se îndrepta spre sectorul Botanica. În mijlocul de transport în comun erau aproximativ 15 pasageri.

UPDATE ora 17.40: Medicii de la Urgenţă spun că cetăţenaul român are puţine şanse de supravieţuire. El a fost internat cu traumatism cranio-cerebral deschis, fracturi de coaste şi hemoragie internă. Bărbatul se află în comă. Deocamdată nimeni din rude nu s-a interesat de soarta acestuia.

UPDATE Ora 16.38: Martorii oculari susțin că mașina Skoda avea număr de înmatriculare românesc. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza faptului că i-ar fi sărit o roată în timpul deplasării.

Troleibuz implicat într-un accident rutier Troleibuzul a doborât un stâlp de lumină Circulaţia transportului în zonă a fost blocată timp de câteva ore

Click aici să vezi prima GALERIE FOTO!

UPDATE Ora 16.36: Polițiștii ajunși la fața locului spun că o mașină Skoda a intrat într-un Ford care vira de pe Decebal pe strada Titulescu și apoi a „ricoșat" în troleibuzul care, după impact, a ajuns într-un stâlp electric.

Skoda neagră care a provocat accidentul are numere de București Șoferul mașinii cu numere de București este în stare gravă la Urgență Skoda cu numere de Bucureși a ricoșat în troleibuz

Click aici să vezi cea de-a doua GALERIE FOTO!

UPDATE Ora 16.32: Cinci pasageri din troleibuz, dintre care patru femei și un copil de 9 ani au fost duși la Urgență. Numărul total al persoanelor care au necesitat ajutor medical este de șase.

UPDATE Ora 16.22: Troleibuzul de pe linia 4 se deplasa către sectorul Botanica. În vehicul se aflau circa 15 pasageri. Șoferul a scăpat nevătămat.

Accidentul a avut loc în urmă cu câteva minute, pe strada Decebal, în zona complexului comercial „Jumbo" din Capitală. Patru oameni au fost duși la Spitalul de Urgență. Unul dintre ei este în stare gravă.

Potrivit polițiștilor, în coliziune au fost implicate două autoturisme și un troleibuz, care a fost proiectat într-un stâlp de iluminat.

Vom reveni cu actualizări.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite