Iată mult așteptatele imagini cu mireasa Jasmin și alesul inimii sale, Ilan Shor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Sor și Jasmin au ieșit în fața curioșilor de lângă Palatul Republicii
Ilan Sor și Jasmin au ieșit în fața curioșilor de lângă Palatul Republicii

După ce ieri seara zeci de jurnaliști, dar și simpli oameni curioși au stat cuminți până târziu în fața Palatului Republicii, în așteptarea miresei, Jasmin și Ilan Shor au pășit într-un sfârșit pe covorul roșu, în aplauzele publicului.

Mireasa a purtat o rochie albă, cu trenă, ornată cu cristale și cu un cordon roz pastilat care îi ascundea din burtică.

ilan1

Mirele a optat pentru un costum elegant de culoare neagră, cu papion și și-a asortat cămașa cu centura rochiei miresei, în aceeași nuanță de roz prăfuit.

Aceștia au defilat câteva minute pe covorul roșu, au mulțumit spectatorilor pentru prezență și au intrat înapoi în sală, ca să continue petrecerea.

image


După chef, oaspeții de onoare care au participat a ceremonia tinerilor însurăței s-au arătat încântați de veselia și bucatele alese de care au avut parte. „ Surpiză din partea artiştilor. Doamna mireasă a cântat, cum să nu cânte. Eu am dansat, toţi împreună, ce nu vedeţi că eu sunt obosit ", a declarat Vladimir Voronin pentru Publika TV.

„Nunta a fost foarte şi foarte bună, foarte veselă, am dansat, ne-am distrat. Şi eu de exemplu am primit o mare plăcere", a precizat Natalia Gordienco pentru aceeași televiziune. Înainte de nuntă, interpreta a ținut să menționeze că a fost invitată în calitate de prietenă apropiată a mirelui, nicidecum ca să cânte.

Foto: ru.redtram.com

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite