MĂSURI DE PAȘTELE BLAJINILOR Poliție călare și acces interzis pentru mașinile personale, la cimitirul „Sfântul Lazăr“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cimitir
Cimitir

Pe 22 și 23 aprilie îți vei putea lăsa mașina într-una dintre cele zece parcări amenajate în apropierea cimitirelor, cu o capacitate de peste 2.000 de locuri. Polițiștii vor patrula prin toate cele 47 de cimitire din Capitală.

Înarmează-te cu răbdare și pioșenie de Paștele Blajinilor, pentru că pe 22 și 23 aprilie nu vei avea acces cu mașina personală în preajma celor mai mari cimitire din Chișinău.

Șeful Poliției Municipale, Silviu Mușuc, a precizat pentru Info-Prim Neo că accesul până la poarta cimitirelor se va putea ajunge doar cu transportul public, șoferii având obligația să dețină un permis special eliberat de Poliția Rutieră.

„Doina" morților învie în fiecare an de Paștele Blajinilor. Vezi GALERIA FOTO!

Dacă mergi cu mașina proprie, vei putea parca într-una dintre cele zece parcări amenajate în apropierea cimitirelor, cu o capacitate de peste 2.000 de locuri.

Totodată, polițiștii vor patrula prin toate cele 47 de cimitire din Capitală. În cimitirul „Sfântul Lazăr" vor fi detașate și echipaje călare.

Veselă ieftină, pomeni pe morminte

La poarta cimitirului se vor afla în permanență trei mașini de salvare și o autospecială de la Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale. Oamenii găsiți în stare avansată de ebrietate vor fi duși la spitalul „Sfânta Treime".

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite