Iurie Rusu, tatăl șoferului de pe ruta 110, aflat în comă: „Vrem doar ca băiatul nostru să se pună pe picioare. De la firma unde lucrează nu ne-a sunat nimeni“. Vezi UPDATES!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinții șoferului de pe ruta 110 se roagă în fiecare zi pentru ca fiul lor să se trezească din comă
Părinții șoferului de pe ruta 110 se roagă în fiecare zi pentru ca fiul lor să se trezească din comă

Șoferul microbuzului răsturnat acum o săptămână la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Mihai Eminescu era singurul membru al familiei care avea un serviciu stabil. De nouă zile, el este în comă profundă.

UPDATE, ora 15.56: Dan Rusu a mai suferit o intervenție chirurgicală, în cursul zilei de ieri. Medicii sunt în continuare rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire.

UPDATE, ora 15.50: Mihai Reus, patronul firmei care administrează ruta de maxi-taxi 110 din Capitală, a precizat faptul că avocatul său asistă familia șoferului aflat în comă, pentru procesul pe care vrea să-l intenteze împotriva șoferului automobilului Honda Accord, implicat în accident. „Vineri mă voi întâlni cu familia lui Dan să vedem cu ce îi pot ajuta. Dacă au cheltuieli de făcut, le dau bani. Dacă au datorii la întreținere, le plătesc“, a precizat Reus.

Singurele rude care-l vizitează pe Dan Rusu, șoferul în vârstă de 29 de ani, aflat de nouă zile în comă profundă, sunt părinții lui, veniți tocmai din Ungheni. I-am găsit citind rugăciuni, pe holul Spitalului de Urgență.

GALERIE FOTO Accident de microbuz în Capitală! 17 răniți au fost internați la Urgență. 5 sunt în stare gravă. Vezi UPDATES!

Călătoria cu microbuzul, ca o ruletă rusească

„Nu știu ce vom face mai departe. Vrem doar ca băiatul nostru să se pună pe picioare. De la firma unde lucrează nu ne-a sunat nimeni", spune Iurie Rusu, tatăl șoferului de pe maxi-taxi-ul 110. El lucrează cu ziua, pe unde apucă. Soția șoferului de microbuz trăiește în Tighina, împreună cu fetița lor de numai trei luni. Până la accident, tânărul era singurul din familie care avea un loc de muncă.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite