Ion Mămăligă, șeful Asociației Transportatorilor Privați, a fost prins cu mită de 300 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul prins cu șpaga în buzunar de către ofițerii Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției (CCCEC) susține că ar fi vorba despre o înscenare pornită de la faptul că a solicitat majorarea tarifelor la serviciile de maxi-taxi.

 Președintele Asociației Transportatorilor Privați Ion Mămăligă a fost prins în flagrant, de către ofițerii Anticorupție, în timp ce primea o mită de 300 de euro de la un proprietar de microbuz care dorea să transporte pasageri pe ruta de maxi-taxi 105 din Chișinău.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă. În prezent, Ion Mămăligă este urmărit penal.Proprietarii de rute insistă să fie majorat tariful la maxi-taxi.

Microbuze cârpite, în loc de transport civilizat pe străzile din Chișinău. Vezi GALERIA FOTO!

Transportatorii privaţi ameninţă cu proteste după Paşte

„Este o înscenare curată. Nu știu cine a plănuit-o. Acum am calitatea de bănuit. Suspectez că e legat de faptul că am promovat majorarea tarifelor pentru serviciile de maxi-taxi și sunt oameni care vor eliminarea mea", a declarat Ion Mămăligă pentru „Adevărul Moldova".

Proprietarii de rute insistă să fie majorat tariful la maxi-taxi. Edilul Capitalei recunoaşte că preţul real ar fi de 9 lei

Vom reveni cu noi informații referitoare la acest caz.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite