Guvernul i-a luat lui Şelin terenurile de la Valea Morilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lui Şelin îi aparţinea şi o parte din plajă
Lui Şelin îi aparţinea şi o parte din plajă

Mai multe terenuri de pământ aflate în gestiunea subzonei Zonei Antreprenorialului Liber „Expo-Business-Chișinău", care și-a încetat activitatea la 6 august curent, vor trece în folosința CIE „Moldexpo", societatea pe acțiuni cu capital de stat, aflată în subordinea Ministerului Economiei.

Potrivit proiectului de lege, terenul ce constituie proprietate exclusivă a statului cu suprafață totală de 1,8 ha, aplasat pe strada Ghioceilor 1 din sectorul Buiucani, precum și un teren adiacent de 4 ha, din teritoriul „Valea Morilor", vor trece din folosința Zonei Antreprenorialului Liber „Expo-Business-Chișinău" în folosința Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo".

De asemenea, potrivit deciziei, va fi transmis în gestiunea „Moldexpo" o porțiune de drum de acees comun cu lungimea de 148 metri, în valoare de circa 343 mii lei, amplasată pe teritoriul subzonei din str. Ghioceilor nr.1, informează unimedia.md.

În luna iulie edilul Capitalei Dorin Chirtoacă a declarat că nu poate continua lucrările de renovare a zonei de agrement din parcul Valea Morilor fiindcă 3,5 hectare de aici sunt ale liderului Partidului Social Democrat, Victor Şelin. Primarul l-a învinuit că politicianul, acum 6 ani, ar fi pus mâna ilegal pe aceste pământuri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite