Pericol pe carosabilul din Chişinău! Într-o groapă de pe strada Albişoara pot încăpea chiar şi două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O groapă de 20 de metri pătraţi a putut fi văzută astăzi pe strada Albişoara, lângă fabrica de mobilă. Potrivit autorităţilor, surparea a apărut din cauza unor scurgeri de la reţeaua de termoficare.

În urma ploii, suprafaţa gropii a crescut până la aproape 20 de metri pătraţi, iar adâncimea ei este de 120 de centimetri, astfel încât încap două automobile, arată publika.md. Deşi autorităţile ştiu încă de ieri despre existenţa gropii, nu au întreprins nimic pentru a o astupa nici până la această oră. Zona a fost izolată, blocând astfel circulaţia,

Şoferii care trec mai des prin zonă susţin că este pentru a treia oară când se surpă asfaltul pe strada Albişoara. Anterior, un tir a căzut în una dintre acestea. Autorităţile dau din umeri şi spun că nimeni nu se face vinovat de această situaţie.

"Surparea a apărut din cauza unor scurgeri de la reţeaua de termoficare. Este un accident care nu poate prevăzut de nimeni", a declarat Nistor Grozavu, viceprimarul Capitalei.

Spre seară groapa a fost astupată, dar nu în întregime. Muncitorii au zis că vor reveni luni să asfalteze porţiunea de şosea când se va opri ploaia.

image

FOTO: Tudor Iovu

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite