Drumurile din Chişinău în reparaţii capitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Capitală este în toi marea reparaţie a drumurilor. Astăzi, Primăria a însemnat contractul cu firma „Ruta Dor" care a demarat deja lucrările pe strada Columna.

În Capitală este în toi marea reparaţie a drumurilor. Ieri, Primăria a încheiat contractul cu firma „Ruta Dor" care a demarat deja lucrările pe strada Columna.

Anul acesta urmează să fie renovate după modelul european alte zece străzi. Valoarea totală a proiectului este de zece milioane de euro.
Strada Columna a intrat în reparaţie. Pentru Alecu Russo, Ion Creangă şi Inculeţ este în faza elaborării proiectul de reparaţie capitală. Însă până a avea drumuri europene, va trebui să ne înarmăm în trafic cu multă răbdare. Din cauza lucrărilor demarate, pe mai multe străzi este interzisă circulaţia. Astăzi nu se va circula pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul Bulgară şi Armenească, iar miercuri - între străzile Armenească şi Vasile Alecsandri, unde vor fi defrişaţi copacii. Circulaţia autobuzelor şi microbuzelor va fi redirecţionată pe strada Vasile Alecsandri, Albişoara, bulevardul Renaşterii.
În perioada 11-26 iulie, va fi suspendat traficului rutier pe strada 31 August, în perimetrul străzilor Ciuflea şi Ismail.

Pe strada Columna se va lucra pe tronsoane, începând cu Mihai Viteazul - Serghei Lazo; apoi se va trece la Tricolorului - Eminescu şi mai departe până la Ismail.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite