Două surori au fost găsite în stare avansată de putrefacție, într-un apartament din sectorul Botanica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele au murit împreună, în aceeași cameră
Fetele au murit împreună, în aceeași cameră

În urmă cu patru zile fetele au fost văzute pentru ultima dată de către vecini. Părinții sunt plecați la muncă, peste hotare. Vezi care a fost cauza decesului!

UPDATE, ora 18.31: Polițiștii ajunși la fața locului au spus că pe corpurile celor două fete nu au fost găsite semne de violență.

Aseară, la ora 21.10, lucrătorii de la Situații Excepționale au descoperit într-un apartament de pe strada Independenței 10/4 cadavrele în stare avansată de putrefacție a două fete în vârstă de 6 și, respectiv, 22 de ani.

Vecinii susțin că de mai multe zile din apartamentul 66 al blocului cu pricina se simțea un miros greu, amestecat cu gaz metan.

Sâmbătă a fost ultima zi când fetele au fost văzute de vecini. La insistențele părinților plecați la muncă peste hotare, oamenii din bloc au dărâmat ușa pentru a vedea ce s-a întâmplat. Cele două fete muriseră împreună, într-una dintre camere.

Din datele anchetatorilor reiese că cele două tinere au decedat intoxicate cu monoxid de carbon, din cauza unei instalații artizanale de încălzire pe bază de gaz.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite