Dorin Chirtoacă îşi ceartă subalternii de la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a apostofat-o, azi, pe Eugenia Ceban, şefa Direcţiei Asistenţă Socială pentru că aceasta a încercat să părăsească sala de şedinţe fără permisiune. "Doamna Ceban, unde plecaţi? La pensie? Staţi că avem o acţiune cu pensionarii. Luaţi loc", i-a spus primarul.

Astăzi, şefa Direcţiei a revenit la serviciu după un concediu de boală îndelungat. Ea s-a îmbolnăvit cu câteva zile înainte de a împlini vârsta pensionării şi primarul n-a putut să o trimită la odihnă. "Am emis o dispoziţie cu privire la trimiterea la odihna bine meritată a dnei Ceban, însă instanţa de judecată a suspendat această dispoziţie. Ne judecăm mai departe. După cum vedeţi este complicat şi cu perfectarea actelor de pensionare. Nu este în regulă, dar aceasta este sistemul, luptăm mai departe", a subliniat Chirtoacă.


Chirtoacă a încercat de mai multe ori să scape de Eugenia Ceban, dar n-a reuşit. El a demis-o de câteva ori, dar şefa direcţiei a fost restabilită în funcţie prin deciziile instanţei de judecată.


Eugenia Ceban activează la Primărie de zece ani, în ultimii şase ani fiind şef de direcţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite