Chirtoacă: „Intuiţia îmi spune că îmi voi continua activitatea la Primărie“. Dodon: „Sunt convins că mâine vom deschide o nouă pagină în Chişinău“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost, şi de această dată, cel mai matinal candidat. Chirtoacă a votat la ora 8.00 dimineaţa.

ORA 11.35 Igor Dodon, contracadidatul lui Dorin Chirtoacă, a venit la secția de votare de mânuță cu mezinul său și soția. Bogdănel a aplicat ștampila votat și a aruncat buletinul de vot în urnă, ajutat de tatăl său care l-a ridicat în brațe. De data aceasta a lipsit fiul mai mare, care este plecat la buneii de la Sadova în vacanță. Dodon a declarat că a votat pentru un oraş curat şi modern. „Nu vreau să fie un oraş al luptelor politice şi demagogiei. Este important ca locuitorii Capitalei să conţtientizeze că ei merită mai mult“, a declarat Dodon.

Fostul primar a spus că a votat pentru bunăstarea tuturor chişinăuienilor, indiferent de obţiunea lor politică.

„Am votat pentru a continua cele începute acum patru ani", a menţionat Chirtoacă.

Candidatul PL a spus că astăzi colegii săi vor monitoriza prezenţa la vot a candidaţilor. „Cu cât mai mare va fi prezenţa cu atât lucrurile vor deveni clare din timpul zilei", a declarat ex-primarul Chişinăului, adăugând că AIE a lucrat în comun pentru a mobiliza oamenii să participe la votare.

Echipele noastre comune au lucrat în comun şi sperăm că locuitorii municipiului vor ieşi la alegeri.

image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite