Chişinău: Trupa care a lansat hit-ul anului, "We don't speak americano", în concert de Ziua Studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iolanda Be Cool concertează în această seară, de la ora 18.00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Printre artiştii care îi vor încânta pe cei peste o sută de mii de studenţi care învaţă în capitala Moldovei se numără Adriana Rusu şi Naguale din România.

De ziua lor, studenţii moldoveni au parte de distracţie pe cinste. În programul de manifestări artistice şi culturale de astăzi sunt incluse concerte, vizite la muzeu ori la teatru. Tinerii beneficiază de intrare liberă la toate manifestările în baza carnetelor de student sau a buletinelor de identitate.

La evenimentele organizate de Ziua Internaţională a Studenţilor participă Teatrul Dramatic Rus „A. Cehov", Teatrul de Operă şi Balet, Centrul de Cultură şi Artă „Ginta Latină", Teatrul Dramatic „Alexei Mateevici" și Cinematograful „Odeon".

De asemenea, studenții sunt invitați la o serie de concerte. La Soroca, tinerii sunt chemați la Palatul Culturii unde va evolua trupa „Catarsis".

În această seară de la ora 18.00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chişinău, are loc spectacolul îndrăgitei trupe Yolanda Be Cool, care a doborât topurile din acest an cu hit-ul "We don't speak americano". În deschiderea spectacolului vor evolua artiştii Naguale, Band Eros, Adriana Rusu, Pasha Parfeni, Gândul Mâței și trupa Akord. Un alt concert, susținut de Jaba şi Lexter, va avea loc Manejul de atletică uşoară din Chișinău.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite