De mâine, „Adevărul“ te aşteaptă la târgul de carte de la Moldexpo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ai carte, ai parte de surprize plăcute! Editura „Adevărul" îţi pune la dispoziţie cele mai tari volume de colecţie. Tot ce trebuie să faci este să vii la „Târgul de carte 2011" de la Moldexpo, între 9 şi 11 septembrie, de la 10.00 la 18.00, unde te aşteptăm cu toate titlurile care-ţi lipsesc din bibliotecă.

La standul „Adevărul" îţi vom prezenta colecţii noi de carte care vor apărea aici, în Moldova, precum şi DVD-uri pentru cei mici.

În prima zi a târgului, de la ora 13.30, te invităm într-o aventură magică printre cele mai gustoase secrete culinare de pe glob şi file de călătorie, împreună cu colecţia „National Geographic". Apoi, pentru cea de-a doua zi de târg, îți prezentăm colecția de DVD-uri „Tom & Jerry".

Chiar dacă eşti mititel, chiuleşti de la liceu ca să vii la târg sau eşti om în toată firea, cele 12 DVD-uri „Tom & Jerry" nu trebuie să lipsească din videoteca ta.

PREMII PENTRU CITITORII FIDELI

Dacă tot ţi-am povestit despre surprizele care te aşteaptă la standul nostru de la Moldexpo, hai să-ţi mai vindem un pont! Poţi câştiga zilnic, la târg, câte un premiu oferit de „Adevărul" şi magazinul de calculatoare Doxy Terra.

Fiecare vizitator care va cumpăra cărţile „Adevărul" va putea câştiga o imprimantă color Canon, un aparat de fotografiat Samsung sau un sistem home cinema. Tragerea la sorţi va avea loc în fiecare zi la ora 15.00.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite