Bătut în curtea unei biserici din sectorul Botanica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul s-a recomandat ca fiind angajat MAI. Sursa: Jurnal TV
Agresorul s-a recomandat ca fiind angajat MAI. Sursa: Jurnal TV

Cearta ar fi escaladat din cauză că victima i-ar fi cerut socoteală parohului pentru o construcție neautorizată, din spatele bisericii, care este amenajată pe teritoriul parcului Valea Trandafirilor.

Un tânăr a fost agresat în incinta bisericii Sfântul mucenic Gheorghe din sectorul Botanica al Capitalei, chiar sub ochii preotului, relevă Jurnal.md. Cearta ar fi escaladat din pricină că victima i-a cerut socoteală parohului pentru o construcție auxiliară neautorizată din spatele bisericii, amenajată pe terenul parcului Valea Trandafirilor.

Agresorul, care inițial venise să-l invite pe preot la un botez, a ieșit dintr-o cameră și a sărit direct cu pumnii pe tânărul care filmase incidentul.

'A sărit la bătaie un domn pe care-l cheamă Ștefan Grigoriev care s-a prezentat de la Ministerul Afacerilor Interne. M-a amenințat că mă așteaptă zile negre dacă am să insist asupra acestui caz. Apoi m-a lovit cu pumnii și cu picioarele', a declarat victima pentru sursa citată.

Chiar dacă inițial a spus că n-a văzut răfuiala, preotul și-a schimbat imediat părerea, susținând că de fapt n-a putut interveni între cei doi.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite