Atacatorii lui Andrei Usatâi Jr. și-au recunoscut vina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Atacatorii le-au descris anchetatorilor modul în care au acționat în parcarea subterană a centrului comercial. Ei se află acum la Comisariatul General al Poliției, în stare de arest pentru 72 de ore.

Indivizii care l-au atacat pe Andrei Usatâi Jr., fiul ministrului Sănătății, au fost reținuți aseară de către polițiști.

Cei doi, în vârstă de 31 și, respectiv, 35 de ani, sunt originari din raioanele Hâncești și Călărași. Ei au fost închiși pentru 72 de ore la Comisariatul General de Poliție.

Fiul ministrului Andrei Usatâi a fost bătut în parcarea subterană a centrului comercial MallDova. Vezi UPDATES!

Potrivit anchetatorilor ei și-au recunoscut de la bun început vina. Agresorii se aflau într-o mașină Suzuki. Conflictul a izbucnit spontan, din pricina unui loc de parcare. Niciunul dintre agresori nu era în stare de ebrietate când a avut loc incidentul.

În urma conflictului, fiul în vârstă de 31 de ani al ministrului Sănătății s-a ales cu multiple contuzii cerebrale, la ochiul stâng, plus leziuni ale ficatului, rinichilor și coapselor. Soția victimei a fost și ea agresată în parcarea subterană a centrului comercial MallDova.

Agresorii sunt cercetați penal pentru acte de huliganism și riscă până la 5 ani de pușcărie, fiecare.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite