Corturi cu apă potabilă și ceai fierbinte, pe străzile din Chișinău și Bălți. Puncte similare vor fi amenajate la Cahul și Comrat. Vezi UPDATES!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chișinăuienii care lucrează în stradă pot intra în corturile amenajate de pompierii de la Direcția pentru Situații Excepționale, unde se pot încălzi la reșouri electrice și pot bea un ceai cald.

UPDATE, ora 18.30: Toate corturile amenajate vor fi încălzite cu generatoare, iar temperatura din interior nu va fi mai mică de 15 grade Celsius.

UPDATE, ora 18.25: Tot astăzi a fost amenajat un punct de reabilitare pentru persoanele care sunt expuse temperaturilor scăzute la Bălţi, iar mâine vor fi amenajate puncte similare la Cahul şi Comrat.

UPDATE, ora 15.51: Corturile vor fi deschise publicului între orele 08.00 și 20.00, în zilele geroase.

De azi, oamenii care lucrează în frig, pe străzile din Capitală, pot găsi gratuit ceai fierbinte, apă potabilă și reșouri electrice unde se pot încălzi, în corturile amenajate de pompieri.

Deocamdată sunt montate trei corturi, pe Calea Ieșilor 3, pe Aleea Gării și în Piața Centrală. În cazul în care vremea se va înrăutăți, angajații Direcției de Situații Excepționale vor mai amenaja alte șapte astfel de corturi, în Capitală.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite