Ambasada SUA lansează Festivalul filmului american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A şasea ediţie a Festivalului filmului american
A şasea ediţie a Festivalului filmului american

Ambasada Statelor Unite ale Americii va invită la cea de-a şasea ediţie a Festivalului filmului american, care se va desfăşura la Centrul cultural Gaudeamus în perioada 25 aprilie - 1 mai 2012. Intrarea la toate proiecţiile este liberă.

Tematica ediţiei din acest an a Festivalului filmului american este „prietenia". În cadrul Festivalului vor fi prezentate 12 filme americane din anii 1930 până în prezent. Filmele au fost selectate să reflecte o gamă largă de genuri, inclusiv drame, comedii, filme de suspans şi filme pentru familie. Mâine Festivalul va începe cu pelicula „Adevăratul curaj“, care va rula începând cu ora 18.00. Joi, la ora 14.00 va fi oprezentat filmul „Lanțul“, iar la ora 18.00 filmul „Thelma și Louise“. Vineri, la ora 14.00 va fi prezentat filmul „Prietenii“, iar la ora 18.00 va rula filmul „Liga feminiă de baseball“.

Festivalul filmului american se va încheia pe 1 mai cu filmele „Un cuplu ciudat“, care va avea loc la ora 16.00 și cu „Faceți jocurile“ pe care îl puteți viziona începând cu ora 18.00.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite