Alianţa democratică a devenit majoritară în Consiliul Municipal Chişinău. În tabăra democraţilor a mai trecut un comunist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alianţa democratică din Consiliul Municipal Chişinău a câştigat bătălia cu consilierii PCRM. La şedinţa de astăzi, un consilier comunist a votat toate chestiunile de pe ordinea de zi împreună cu democraţii. Ceilalţi colegi ai săi au lipsit de la şedinţă motivând că participă la un proces de judecată la Curtea de Apel.

Astfel, consilierii democraţi au reuşit să întrunească majoritatea de 26 de voturi pentru ca şedinţa să fie deliberativă.

Datorită comunistului Petru Donţov a fost deblocată activitatea din CMC care era periclitată de boicotarea şedinţelor de către mebrii PCRM.
Acest lucru a făcut posibil ca timp de o oră să fie votate toate cele 28 de chestiuni incluse pe ordinea de zi, blocate aici de jumătate de an.
Petru Donţov a declarat că nu părăseşte fracţiunea PCRM, dar că şi în continuare va participa la luarea deciziilor importante pentru municipiul Chişinău. Fiind rugat să comenteze fapta colegului său, Valeriu Pavlov, preşedintele fracţiunii PCRM în consiliu, a declarat că vor analiza situaţia creată.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite