A trecut cu microbuzul peste trei pietoni și a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzul implicat în accident
Microbuzul implicat în accident

Tragicul eveniment s-a petrecut noaptea trecută, la ora 23.40, la intrarea în satul Malcoci din raionul Ialoveni. Șoferul, aflat în stare de ebrietate, conducea un microbuz care în mod normal deservea linia de maxi-taxi 104 din Chișinău.

Tragedie pe străzile din Ialoveni, de Paștele Blajinilor. Noaptea trecută, trei tineri au murit într-un accident petrecut la intrarea în satul Malcoci.

Șoferul microbuzului care rula pe ruta de maxi-taxi 104, în vârstă de 26 de ani, i-a călcat cu mașina pe cei trei pietoni, nemaiputând să frâneze la timp, din pricina vitezei excesive.

CARNAGIU pe calea ferată. Microbuz lovit de tren, șapte oameni au murit GALERIE FOTO

Pe lângă faptul că era în stare de ebrietate, șoferul a coborât din mașină și în loc să anunțe autoritățile, și-a scos plăcuțele de înmatriculare și a demarat în trombă de la locul accidentului.

Proprietarii de rute insistă să fie majorat tariful la maxi-taxi. Edilul Capitalei recunoaşte că preţul real ar fi de 9 lei

A fost reținut la scurt timp după tragicul eveniment, la kilometrul 16 al drumului M1 Chișinău-Leușeni. Pentru fapta lui, criminalul care în mod normal deservea liniile de transport în comun riscă acum ani grei de pușcărie.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite