A fost reținută o grupare criminală specializată în furturi din locuințe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gruparea activa pe teritoriul raionului Briceni
Gruparea activa pe teritoriul raionului Briceni

Gruparea activa pe teritoriul raionului Briceni. Potrivit poliției ei au reușit să comită trei infracțiuni. Bănuiții au fost reținuți în flagrant.

În urma plângerilor depuse la Comisaritul de poliție Briceni, oamenii legii au desfășurat acțiuni speciale de investigație. Polițiștii au constatat că gruparea este formată din patru persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 51 de ani, toți fiind originari din orașul Briceni și Lipcani, anterior judecați pentru infracțiuni de diferit gen.

Potrivit oamenilor legii, suspecții acumulau informații despre planurile victimelor, iar când acestea nu se aflau la domiciliu, pe timp de noapte, bănuiții pătrundeau în locuințele, sau curțile acestora și sustrăgeau produse alimentare și bunuri materiale de diferit gen.

Poliția vine cu un apel către toți cetățenii, care recunosc suspecții și care au avut de suferit de pe urma acțiunilor acestora, să apeleze la următoarele numere de telefon: 0 247 2 29 80; 0 22 255 783 sau 902. Actualemnte, suspecșii sunt cercetați penal. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, ei riscă până la 15 ani de închisoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite