A băut cu prietenele până târziu și i-a spus soțului că a fost violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

O femeie din raionului Sângerei a depus o plângere la Comisariatul de poliție din oraș. Ea a declarat că ar fi fost violată într-o pădude. Polițiștii au stabilit că victima a depus declarații false, pentru a-și liniști soțul.

Potrivit unui comunicat al MAI, femeia s-a plâns forțelor de ordine că ar fi fost atacată de doi necunoscuți, în timp ce se deplasa din Telenești spre satul de baștină situat în vecinătate. În scurt timp, oamenii legii au stabilit că alerta s-a dovedit a fi falsă. Polițiștii au stabilit, în cadrul cercetărilor de specialitate, că femeia a mințit.

Audiată repetat de oamenii legii, femeia a declarat că a mințit, pe motiv că îi era frică de soțul său. În noaptea cu pricina, femeia a fost la Telenești, la o prietenă. Acolo, împreună cu amicele sale au consumat băuturi alcoolice, în exces. Femeia a adormit la prietena sa și s-a pornit acasă mai târziu. Aceasta i-a declarat soțlui că a fost violată, motivându-și astfel reținerea. Bărbatul a insistat ca soția sa să se adreseze la poliție.

Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă o amendă de până la 16.000 de lei sau până la cinci ani de închisoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite