A omorât o bătrână pentru 200 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de un bărbat care a omorât o bătrână pentru 200 de lei. El a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, procuroii au considerat însă că sentinţa este prea blândă şi au solicitat ca inculpatul să fie condamnat la închisoare pe viaţă.

Bărbatul a venit la domiciliul victimei cu care se cunoştea de mai mulţi ani şi o ajuta la gospodărie, cu scopul de a primi de la ea banii pentru produsele alimentare aduse anterior. Bătrâna în vârstă de 82 de ani a scos de sub faţa de masă din odaie două bancnote a câte 50 lei şi i-a dat inculpatului o bancnotă. Fiind nemulţumit că a primit prea puţin, bărbatul i-a aplicat victimei multiple lovituri cu un ciocan în regiunea capului, iar victima a decedat.

După comiterea omorului, făptaşul a luat din mâna bătrânei cealaltă bancnotă de 50 lei, iar de sub faţa de masă 100 lei, părăsind locul infracţiunii. La audieri inculpatul a declarat, că banii sustraşi i-a cheltuit pentru bere şi îngheţată. Procurorii sectorului Râşcani au solicitat detenţie pe viaţă în privinţa inculpatului şi vor ataca sentinţa pronunţată. Potrivit acestora, bărbatul nu este la prima abatere de la lege.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite