A murit pe loc după ce a fost lovit din plin de un BMW, pe drumul Chișinău-Ungheni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul Vaz-ului a murit în urma coliziunii. Sursa: Jurnal TV
Șoferul Vaz-ului a murit în urma coliziunii. Sursa: Jurnal TV

Bărbatul a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta lui a fost internat la spitalul raional din Strășeni, cu multiple fracturi. Șoferița BMW-ului riscă până la 7 ani de pușcărie pentru omor prin imprudență.

Un bărbat a murit și altul a ajuns la spital cu fracturi la piciorul stâng și în regiunea toracică, după ce în mașina cu care călătoreau a intrat un BMW care se deplasa spre Chișinău, relevă Jurnal.md.

Accidentul a avut loc în dreptul satului Pănășești, pe drumul Chișinău-Ungheni. Supraviețuitorul din VAZ-ul alb avariat le-a declarat oamenilor legii faptul că mergea la cules de struguri împreună cu nașul lui, care se afla la volan.

După ce s-au asigurat că nu trece nimeni, cei doi au intrat în intersecție. În secunda următoare, mașina a fost izbită din plin de BMW-ul Seria 5 vișiniu în care se aflau patru oameni. Atât femeia de la volan, în vârstă de 37 de ani, cât și ceilalți pasageri, au scăpat cu viață. Dacă va fi găsită vinovată de accident, șoferița riscă până la șapte ani de detenție pentru omor din imprudență.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite