Un moldovean a amenințat că va arunca în aer o stație de metrou din Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un moldovean a amenințat că va arunca în aer o stație de metrou
Un moldovean a amenințat că va arunca în aer o stație de metrou

Este vorba de un moldovean, calificat drept victimă într-un dosar de judecată care se tărăgănează din 2008. Bărbatul a amenințat cu moartea investigatorul și că va produce un atac terorist în Capitala Federației Ruse.

Colaboratorii Ministerului rus de Interne și ai FSB-ului caută un cetățean al Moldovei, cu vârsta de 53 de ani, pe nume Gheorghe Rus, anunță LifeNews.

Potrivit aceleiași surse, bărbatul a sunat din Republica Moldova, în jurul orei 15.00 (ora locală). Deși a fost foarte agitat, a vorbit destul de clar. S-a prezentat și a declarat că este nedumerit pe motiv că investigatorul în dosarul său a fost iarăși schimbat și că în ultimii patru ani, poliția nu poate găsi agresorul. Astfel, el nu doar a amenințat cu moartea investigatorul, dar a promis că va arunca în aer una din stațiile de metrou din capitala Federației Ruse.

Gheorghe Rus a fost bătut în regiunea Moscovei, în 2008. Împreună cu un alt bărbat, moldoveanul repara un apartament într-un bloc locativ. La un moment dat, în ușă a sunat o persoană necunoscută, care a declarat că din fereastra apartamentului dat a zburat o cărămidă și a nimerit în parbrizul mașinii. Ajuns afară, Gheorghe Rus a și fost bătut cu cruzime. Suspectul nu a fost identificat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite