Fost luptător moldovean ucis în Rusia. Vezi ce spune o prietenă apropiată a sportivului, imediat după incident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vadim Dimitrenco a fost înjunghiat letal, după ce plecase de-acasă să ia țigări, la ora 5 dimineața. El era cunoscut drept cel mai bun maseur din orașul rus Celiabinsk.

Crima s-a petrecut în orașul Celiabinsk din Rusia. Polițiștii ruși l-au prins pe adolescentul de 17 ani care l-a ucis pe fostul sportiv moldovean Vadim Dimitrenco, relevă lifenews.ru.

Din primele date ale anchetatorilor reiese că Dimitrenco plecase de-acasă pentru a-și cumpăra țigări. Criminalul rus l-ar fi văzut pe sportiv întins pe o bancă și, crezând că este înstare de ebrietate, a scos cuțitul pentru a-i fura portofelul.

Vadim l-a îmbrâncit pe agresor, însă cel din urmă l-a înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit. Victima a decedat la scurt timp după incident.

„Vadim a plecat după țigări, la 5 dimineața. fiind în stare de ebrietate și a dormit pe o bancă din parc. Apoi știu că a fost găsit cu o rană în inimă. El și Tatiana, soția lui, au planificat ca în acest an să aibă un copil", a spus o prietenă a sportivului, pentru publicația rusă.

Totodată, femeia mai spune că Vadim Dimitrenco avea studii militare și era considerat drept unul dintre cei mai buni maseuri din Celiabinsk.

Cu toate că presa rusă îl titrează pe Vadim Dimitrencop drept campionul Republicii Moldova la box, Petru Caduc, antrenorul naționalei noastre la pugilism a spus pentru „Adevărul" faptul că sportivul înjunghiat n-a evoluat niciodată în boxul moldovenesc.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite