Oamenii legii: „Gheorghe Inculeţ rămâne principalul suspect în cazul omorului de la Durleşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de la dublul omor din Durleşti, oamenii legii spun că Gheorghe Inculeţ rămâne principalul suspect în cazul de la Durleşti.

„Pe acest dosar s-a efectuat un volum considerabil de lucru. Au fost efectuate circa 500 de percheziţii. Cu regret până la moment noi nu cunoaşte motivul. În momentul de faţă tragem atenţia în privinţa cetăţeanului Gheorghe Inculeţ", a declarat pentru PublikaTV, procurorul Corneliu Bratunov. Anterior, reprezentanţi Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) susţineau că cercetează mai multe piste privind autorul omorului a celor doi tineri, un băiat de 18 ani şi o fată de 15 ani, împuşcaţi în câmp la circa 500 metri de Mănăstirea Sf. Andrei din oraşul Durleşti, o suburbie a Chişinăului.

image

Poza suspectului este postată şi pe pagina oficială a Mitropoliei cu mesajul: „Inculeţ Gheorghe Ion se află în căutare, este un bun cunosccător al religiei ortodoxe, are putere de convingere asupra persoanelor cu care comunică, vorbeşte frumos, are studii superioare în medicină, nu are asupra sa nici un act de identitate, se prezintă cu numele de Gheorghe. Se cunoaşte faptul că frecventează des bisericile şi mănăstirile din Republica Moldova“.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite