De marți, 28 februarie, redescoperi cele mai frumoase aventuri ale copilăriei tale, alături de noua colecție Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecția Jules Verne
Colecția Jules Verne

Fiecare exemplar din noua Colecție are coperte cartonate, pagini din hârtie cu rezistență sporită și respectă până în cele mai mici detalii aspectul ediției originale, de acum 30 de ani.

Când ți-ai imaginat ultima dată că străbați adâncurile spre centrul Pământului? Sau că explorezi oceanele cu submarinul căpitanului Nemo? Sau chiar să faci ocolul planetei în 80 de zile?

De marți, 28 februarie 2012, ai ocazia să pornești în cele mai frumoase aventuri pe care ți le-ai putut închipui vreodată, alături de noua Colecție de carte Jules Verne.

Seria cuprinde toate cele 40 de volume care te-au cucerit în copilărie, cu o mică și binevenită diferență: Editura Adevărul a îmbunătățit considerabil vechea colecție, introducând și mai multe ilustrații preluate din prima ediție franceză.

Click aici să vezi toate cele 40 de titluri din Colecția Jules Verne!

Cărțile din seria Jules Verne apar în condiții grafice deosebite: fiecare exemplar are coperte cartonate, pagini din hârtie cu rezistență sporită și respectă până în cele mai mici detalii aspectul ediției originale, de acum 30 de ani.

Așa cum te-am obișnuit de mai bine de un an, putem face astfel încât cărțile tale preferate să vină la tine acasă, în loc să pierzi timp căutându-le prin chioşcurile de presă. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la ziarul „Adevărul" împreună cu Colecția de carte dorită. Găsești noua ofertă de abonamente aici.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite