O familie de moldoveni s-a trezit cu un camion în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-ul avariat
TIR-ul avariat

În urma impactului puternic un perete al casei a fost deteriorat în întregime, iar şoferul a rămas blocat în cabina camionului. Locuitorii casei afectate au scăpat nevătămați.

Un camion încărcat cu prundiş a distrus practic în întregime o casă din satul Peresecina, raionul Orhei. Şoferul a fost transportat în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs în seara de miercuri, 28 decembrie. Maiorul de poliţie Dumitru Croitor, de la Comisariatul de Poliţie Rutieră Orhei, a declarat pentru Info-Prim Neo că vehiculul se deplasa spre Chişinău. Într-un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului, a accidentat un alt automobil şi a intrat într-o casă de pe marginea drumului.

În urma impactului puternic un perete al casei a fost deteriorat în întregime, iar şoferul a rămas blocat în cabina camionului. La faţa locului s-a deplasat o echipă de descarcerare, care a avut nevoie de mai bine de o oră pentru a-l scoate dintre fiare. Şoferul a fost diagnosticat cu multiple traumatisme şi a fost transportat de urgenţă la spital. Proprietarii casei au scăpat nevătămaţi.

Potrivit versiunii preliminare, şoferul a pierdut controlul camionului pentru că ar fi cedat frâna. Cazul este cercetat.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite