Un copil de 10 ani s-a spânzurat cu cablul de la telefon, în casa mătușii lui. Vezi UPDATES

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul locuia împreună cu cei patru frați ai lui la mătușa lor, întrucât părinții sunt plecați la muncă, în Moscova. Vezi ce a declarat ruda victimei!

UPDATE, ora 18.43: Mătușa băiatului spânzurat se numește Maria Zlotea și are 25 de ani. În momentul petrecerii tragediei, ea se afla acasă, în satul Taraclia, împreună cu ceilalți copii. Minorul care s-a sinucis era cel mai mare dintre cei cinci frați lăsați de părinții plecați la muncă în Rusia.

UPDATE, ora 18.37: Mătușa minorului sinucis le-a spus polițiștilor faptul că băiatul ar fi declarat în ziua nenorocirii că nu are părinții lângă el și că nu se simte iubit.

UPDATE, ora 18.35: Potrivit colonelului de poliție Valeriu Gălbineanu care se ocupă de caz, pe această faptă a fost deschisă o anchetă penală.

UPDATE, ora 17.50: Copilul s-a spânzurat ieri, la ora 16.00.

Zi neagră pentru locuitorii din Taraclia, Căușeni. Un băiat de 10 ani a fost găsit spânzurat în șopronul unei case din sat. Corpul neînsuflețit al copilului a fost văzut prima dată chiar de mătușa lui, în cursul zilei de ieri, relevă Protv.md.

Copilul mai avea cinci frați și cu toții stăteau în grija mătușii, întrucât părinții erau plecați în Moscova, la muncă.

Cunoștințele și dascălii micuțului spun că băiatul avea note foarte bune, dar era tăcut și introvert.

Mătușa băiatului mărturisește că vinerea trecută băiatul a spus acasă faptul că nu s-a fotografiat împreună cu colegii, pentru albumul clasei, pentru că n-ar fi avut cu ce plăti.

Revenim cu amănunte.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite