A dat foc casei părintești și apoi și-a înjunghiat propria mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Atacatorul, în vârstă de 32 de ani, se află de mai multă vreme în evidențele psihiatrilor. Sâmbătă se întorsese în satul natal din raionul Șoldănești, de la un tratament urmat într-o instituție pentru oamenii cu boli mintale.

Caz groaznic în satul Curătura din raionul Șoldănești. Sâmbătă seara un bărbat în vârstă de 32 de ani a dat foc casei părintești și apoi și-a înjunghiat mama care săpa în grădină, relevă Stirilocale.md.

Atacatorul, luat în evidența psihiatrilor, cu boli mintale, se întorsese sâmbătă de la tratamentul pe care îl urmase într-un sanatoriu specializat pentru oamenii cu tulburări mintale.

El și-a incendiat casa părintească fiindcă era foarte supărat pe faptul că mama lui l-a constrâns să meargă la tratament. În timp ce casa ardea precum o torță, începuse să arunce cu pietre în oamenii adunați în fața porții. Ulterior a fost reținut de polițiști, însă pentru puțin timp. Și asta fiindcă a evadat din arest, atacându-l pe unul dintre oamenii legii.

Duminică dimineața, fugarul și-a găsit mama în grădină și a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit. Ulterior a încercat să-și pună capăt zilelor, însă a fost prins la timp de către polițiștii porniți pe urmele lui.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite