Pe 1 august, „Adevărul“ lansează colecția „100 de idei geniale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecţia 100 de idei geniale
Colecţia 100 de idei geniale

Atunci când muza se lasă prea mult aşteptată, inspiră-te din ideile care aduc succes. Pe 1 august, „Adevărul“ lansează o nouă colecție „100 de idei geniale“.

Sfaturile oamenilor de afaceri de succes au fost întotdeauna căutate de cei interesaţi de autoperfecţionare şi chiar dornici să pornească pe drumul antreprenoriatului. Perioada de criză a adus un plus de valoare cărţilor care pornesc de la exemplul unor giganţi precum Steve Jobs, Richard Branson, Warren Buffett sau Bill Gates, aceştia fiind exponenţii unei generaţii de antreprenori care a ştiut să înveţe din propriile greşeli şi să se dezvolte în orice climat economic.

Primul volum, care poate fi cumpărat la 49 de lei împreună cu ziarul „Adevărul" este „100 de Idei Geniale în Vânzări". Acesta va fi urmat de „100 de Idei Geniale în Relații Publice", „100 de Idei Geniale în Afaceri", „100 de Idei Geniale în Managementul Timpului", „100 de Idei Geniale în Copywriting" etc. Cărţile vor putea fi găsite în fiecare miercuri, la toate chioşcurile din ţară.

Toate cele opt volume ale colecţiei sunt scrise într-un limbaj accesibil, conţinutul este uşor de citit, structura pe capitole este coerentă şi simplifică accesarea informaţiilor.Atuul colecţiei la nivel de conţinut este dat de multitudinea de opinii şi recomandări(teorie şi practică), culese de autor de la diverşi reprezentanţi ai segmentului profesional la care face referire volumul. Fiecare volum reprezintă o compilaţie de experienţe profesionale, păreri şi sfaturi ale celor mai populari profesionişti din economia mondială.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite