Zâna surprizelor s-a întâlnit cu Nicolae Timofti, președintele Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Timofti, președintele Republicii Moldova şi Andreea Marin Bănică
Nicolae Timofti, președintele Republicii Moldova şi Andreea Marin Bănică

Andreea Marin Bănică s-a întâlnit astăzi cu președintele Republicii Moldova. Ea l-a informat pe șeful statului că intenționează să vină cu unul dintre programele de caritate și în Moldova.

Este vorba de programul de caritate al fundației pe care o conduce, „Prețuiește viața“, destinat mamelor aflate în dificultate. Scopul programului, intitulat „Școala mamelor", este de a acorda asistență gratuită juridică și psihologică mamelor în perioada post-natală și celor bolnave de cancer. Prezentatoarea de televiziune din România a promis că împreună cu organizația UNICEF, va dezvolta și alte programe care să identifice și să rezolve problemele pe care le au mamele din Republica Moldova.

La rândul lui, președintele Timofti a promis că va susține orice campanie de caritate, în special mamele și copiii. Șeful statului a menționat în context că și statul va încerca, prin toate mijloacele disponibile, să sprijine femeile din Republica Moldova care într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic au dat dovadă de mult curaj și inițiativă privată.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite