Vladimir Volkov se află în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Volcov
Vladimir Volcov

Omul de afaceri Vladimir Volkov a fost plasat sub arest la domiciliu. Avocatul acestuia, Dumitru Harea, a declarat pentru Info-Prim Neo că la şedinţa de judecată de astăzi a fost revocată măsura de arest în izolator, aceasta fiind înlocuită cu arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Vladimir Volkov este managerul unei companii angajate în cadrul unui proiect european şi a ajuns în atenţia publică după ce a acuzat, la o conferinţă de presă, scheme de furt din cadrul grantului european.

La sfârşitul lunii iunie, Volkov declara că Roman Revenco, fostul şef al Serviciului Grăniceri intenţiona să pună mâna pe 300.000 de euro, dintr-un grant oferit de Uniunea Europeană - „Reţeaua de comunicaţii fixe şi mobile pentru Serviciul de Grănicieri din Republica Moldova" - , în valoare de peste zece milioane de euro. Fostul şef al Serviciului Grăniceri a respins atunci toate acuzaţiile. Totodată, în acelaşi caz, Volkov îl acuza şi pe fostul ministrul de Interne Alexei Roibu. În scurt timp, Poliţia a anunţat că Volkov e bănuit, în cadrul unui dosar penal, de escrocherie în proporţii deosebit de mari. Tot atunci, omul de afaceri a fost reţinut pentru 30 de zile.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite