Vlad Filat promite apartamente sportivilor moldoveni care vor reveni cu medalii de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul a vizitat Satul Olimpic
Premierul a vizitat Satul Olimpic

Cei care vor reveni în ţară cu medalia de aur vor primi un apartament cu patru camere, iar cei care se vor clasa pe locul IV- o garsonieră.

Premierul Vlad Filat a vizitat ieri seară Satul Olimpic, unde a avut o întâlnire cu sportivii şi antrenorii ce reprezintă Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Londra. În cadrul discuţiei cu sportivii moldoveni, premierul a menţionat că reprezentanţii noştri la Jocurile Olimpice sunt ambasadorii Republicii Moldova.De asemenea, potrivit unui comunicat, Vlad Filat a menţionat că Guvernul va continua să acorde suport mişcării olimpice, dar şi sportului, în general, astfel încât acesta să contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare.

Premierul promis că sportivii care vor obţine locul I la Olimpiadă, la întoarcerea în ţară vor primi câte un apartament cu patru odăi, cei care vor obţine locul II, vor primi un apartament cu trei odăi. Sportivii clasaţi pe locul locul al III-lea - vor primi un apartament cu două odăi, iar locul al IV-lea, va fi remunerat cu un apartament cu o odaie. Totodată, acesta nu a specificat din ce bani vor fi procurate apartamentele promise.

„Apreciem înalt efortul constant pe care-l depuneţi şi contribuţia la dezvoltarea sportului din ţara noastră. Însă, dincolo de aprecieri aveţi nevoie şi de susţinere materială, dar şi de condiţii adecvate pentru antrenamente. Anume în aceste direcţii ne vom canaliza eforturile în continuare, în limita posibilităţilor pe care le avem", a menţionat Vlad Filat. La rândul lor, sportivii au dat asigurări că vor depune maximum de eforturi pentru a obţine rezultate cât mai frumoase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite