Vindeau grenade, arme și substanțe radioactive. Poliția a reținut un grup criminal specializat în comercializarea armamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

În urma unei operațiuni care a durat opt luni, oamenii legii au reținut șapte persoane implicate în comerțul cu armament și muniții.

Gruparea, formată din cetățeni de pe ambele părți ale Nistrului, a furnizat unor ofițeri operativi aflați sub acoperire o gamă întreagă de arme și muniții, printer care: grenade, pistoale-automat și substanțe radioactive uraniu-235 și uraniu-238.

Potrivit unui comunicat al MAI, persoanele reținute sunt din raionul Căușeni și din regiunea transnistreană, inclusiv un presupus colonel al serviciilor speciale din stânga Nistrului.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul și în automobilele reținuților au fost ridicate alte aruncătoare de grenade, grenade, încărcătoare pentru pistolul-automat Kalașnikov și alte muniții. Pe parcursul efectuării operațiunii, poliția a primit suport de la Ambasada SUA din Moldova. Membrii grupării criminale au fost reținuți.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite