Video de la locul accidentului din Rusia în care au murit şapte moldoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video de la locul accidentului
Captură video de la locul accidentului

Din imaginile video de la locul tragicului accident de sâmbătă, din regiunea Kaluga, prezentate de portalul dtpsite.ru, se poatevedea un ambuteiaj de câţiva kilometri, cărmidă şi cutii împrăştiate la locul impactului.

Potrivit informaţiilor prezentate de autorităţile ruse şi citate de presa din Rusia, microbuzul circula pe ruta Chişinău-Moscova, iar cei pasagerii din Republica Moldova plecau la muncă.
Totodată, se afirmă că şoferul microbuzului a încercat să depăşească un alt automobil şi a ieşit pe contrasens. La un moment automobilul a derapat, apoi s-a răsturnat pe o parte şi a ajuns sub roţile unui camion încărcat cu cărămidă, ce venea din direcţia opusă.
În urma impactului, camionul a strivit cabina microbusului, provocând moartea a şase pasageri, după care s-a răsturnat în şanţ.

Alţi şase pasageri au fost internaţi în spital cu traume grave, ulterior unul dintre pasageri a decedat pe masa de operaţie.

Organele de anchetă din Rusia au intentat dosar penal pe acest caz.

Serviciul Situaţii Excepţionale va aduce în Moldova cadavrele decedaţilor

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, a anunţat că va organiza la indicaţia Guvernului Republicii Moldova transportarea persoanelor care au decedat în urma acidentului rutier produs în regiunea Kaluga, Federaţia Rusă.
Misiunea salvatorilor este de a organiza transportarea cadavrelor în Republica Moldova. Astfel în această dimineaţă angajaţii Serviciului urmează să se deplaseze cu o autospecială de intervenţie, iar la sosirea în Federaţia Rusă vor întreprinde măsurile necesare pentru ca rudele să poată recupera cadavrele.

A fost făcută publică lista victimelor accidentului din Rusia

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite