Vezi cum arată resedinţa de lux preşedintelui Ucrainei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dmitri Zbaştanski a publicat pe englishrussia.com mai multe poze în care potrivit fotografului apare reşedinţa preşedintelui ucrainean Viktor Ianukovici. Aceasta s-ar afla în Mezhigoriye, Ucraina.

Potrivit autorului pozelor postate pe internet, construcţia are o suprafaţă de 136 de hectare și este formată din mai multe localuri. În afară de vila în care locuieşte preşedintele ucrainean, pe teritoriu sunt şi alte case de lux pentru musafiri, câteva bazine de înot, terenuri de tenis, popicarie şi o baie rusească.

„Pentru prima dată reşedinţa a fost menţionată de către domnul preşedinte în conversaţiile cu reprezentanţii autorităţilor germane, deoarece casa a fost construită de către o companie germană care a câştigat oferta pentru construcție. Potrivit presei locale la construcţia reşedinţei au fost utilizate componente foarte scumpe", susţine fotograful.

image
image
image

CLICK PENTRU GALERIE!

Citând ziarul Kiev Post, fotograful menţionează că sala din casa în care locuieşte preşedintele ucrainean este decorată cu un candelabru de cristal ce are o greutate de 8 kilograme și ar costa 45. 000 de dolari. O iluminare similar poate fi găsită doar în Catedrala Hristos Mântuitorul în Moscova şi la Kremlin. Scările de lemn ar fi costat 200. 000 de dolari, iar coloanele pentru hol-325. 000 de dolari.

Dmitri Zbaştanski mai scrie că mai întâi, teritoriul ar fi fost închiriat, iar în 2008 a fost cumărat. Potrivit lui preşedintele ucrainean a evitat să spună cât anume l-a costat reşedinţa, dar s-a plans că a fost nevoit să vândă toate bunurile imobiliare situate în Donetsk și Kiev.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite