VINE POLIȚIA, I-A ARS TOATĂ CÂNEPA! Un moldovean a rămas fără recolta lui de marijuana, în valoare de 5 milioane de lei. Vezi VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul a cultivat peste 5.000 de tulpini de cânepă pe jumătate de hectar de teren arabil din raionul Ialoveni. Pentru fapta lui, ar putea primi între patru și șase ani de pușcărie.

Polițiștii din Ialoveni, împreună cu angajații serviciului Antidrog au depistat o cultură ilegală de cânepă, destinată producției de marijuana.


„Raiul" de recoltă psihoactivă a fost găsit la 5 kilometri de statul Ruseștii-Noi din Ialoveni, unde, pe o suprafață de jumătate de hectar, proprietarul terenului agricol creștea aproximativ 5.000 de fire de cânepă, printre culturile de porumb.

Potrivit estimărilor făcute de organele legii, recolta obținută i-ar fi facilitat exoticului întreprinzător un venit, la negru, de aproximativ 5 milioane de lei moldovenești sau aproape 300.000 de euro.

Cânepa descoperită a fost făcută scrum de polițiști, la fața locului. Pentru mica lui afacere trecută la dosar de ofițerii Antidrog, suspectul ar putea sta până la șase ani în spatele gratiilor.

Vezi VIDEO aici:

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite