(VIDEO) MOŞTENIREA: Un pensionar le lasă prin testament lui Putin şi Medvedev apartamentul său de la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensionarul Valerii Bajenov a lăsat prin testament apartamentul său cu trei camere de la Moscova premierului rus Vladimir Putin şi preşedintelui Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, pentru a obţine finanţare pentru proiectul său.

Primul lucru pe care îl observi intrând în biroul de acasă al moscovitului este portretul lui Putin şi Medvedev. „Ei sunt mereu alături de mine", spune cu mândrie bărbatul, arătând fotografiile de pe perete.

Idolilor săi, Valerii le-a hărăzit cel mai preţios lucru pentru un locuitor al metropolei - apartamentul. Locuinţa este deja pregătită să primească liderii ţării, toate detaliile au fost puse la punct - reparaţie ideală, mobilă calitativă, elctrocasnice scumpe şi chiar un aparat de fitness.

Fost funcţionar, cu trei facultăţi, pensionarul a recurs la acest gest „mărinimos" după ce s-a poticnit de barierele birocratice. De zece ani, el încearcă să-şi realizeze visul şi să obţină susţinere financiară pentru construcţia unui centru de recuperare cu săli de fitness pentru femei, locuri de odinhă pentru copii şi cabinete de medicină chineză şi tibetană.

Pensionarul a adunat sute de scrisori pe care le-a expediat la zeci de instituţii. A întocmit testamentul pentru a exclude orice bănuială că ar urmări interese ascunse prin construcţia centrului, explică bătrânul.

Valerii are un moştenitor. Fiul său Boris îşi susţine tatăl şi nu se teme să rămână în stradă.

Putin şi Medvedev vor primi apartamentul în calitate de persoane fizice, dar vor fi nevoiţi să-l împartă în jumătate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite