VIDEO Actorul-vagabond Gheorghe Grâu, respins de fiica de la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leanca Grâu a spus la telefon că nu vrea să-și vadă tatăl
Leanca Grâu a spus la telefon că nu vrea să-și vadă tatăl

Actorul care a ajuns pe drumuri a fost protagonistul unui show la un post de televiziune din Rusia. Invitată de realizatorii emisiunii, fiica sa, celebra actriță Leanca Grâu a refuzat să vină în studio ca să-și întâlnească tatăl.

Fata a fost abandonată încă la vârstă fragedă de părinte și se pare nu l-a iertat pentru că a lipsit atâta timp din viața sa.

„A întârziat, l-am așteptat mult și l-am căutat timp de 19 ani. Acest om nu a făcut nimic nici pentru mine, nici pentru mama, nici pentru ceilalți copii ai lui. Niciodată pentru nimeni. Este un om nemilos și brutal. Nu merită lacrimile mele, sinceritatea mea", a spus tânăra într-o intervenție telefonică.

În schimb, la emisiune a venit fratele actorului, Victor Grâu, stabilit în Israel, care de asemenea îl căuta de multă vreme.

Deși primarul de Chișinău i-a întins o mână de ajutor, Gheorghe Grâu a ajuns din nou în stradă. Un sex-simbol în fosta URSS, actorul ajuns un vagabond alcoolizat a fugit de la azilul din Stăuceni unde a fost cazat. El spune că are nevoie de libertate și ar vrea să fie găzduit de o mănăstire unde ar putea să-și scrie până dimineața versurile.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite