BUSINESS DE FAMILIE: Soţul şi soţia faceau averi traficând fete tinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a deconspirat o grupare specializată pe acordarea de servicii sexuale, care activa atât în Chişinău, cât şi în alte oraşe din ţară. Capii grupării erau sunt doi tineri, soţi şi soţie, originari din Anenii Noi. Aceştia aveau în subordine 20 de prostituate, care prestau servicii pentru 35 de euro pe oră.

Ofițerii Comisariatului general de poliție din Chişinău au anihilat activitatea unei filiere specializate în proxenetism. Potrivit MAI un tânăr, în vârstă de 29 de ani, originar din satul Puhăceni, raionul Anenii Noi, a fondat și a pus pe roate o grupare de circa 20 de fete, care erau impuse să se prostituieze contra plată atât în capitală, cât și în alte localităţi din țară. Tânărul era ajutat de soţia sa care avea rolul de coordonator a ieșirilor prostituatelor cu clienții şi transportarea acestora la saune, hoteluri şi apartament.

Din grupare mai făcea parte o tânără cunoscută ca „Vica", originară din Speia, Anenii Noi. Aceasta acorda servicii sexuale, dar plasa şi anunţuri de publicitate.

Potrivit poliţiei, costul unei ore de servicii sexuale varia între 35 - 50 Euro, în dependență de naționalitatea clientului. Din suma obţinută, trei pătrimi din bani îi reveneau organizatorilor principali, restul - prostituatelor. Oamenii legii dețin date despre peste 20 de prostituate care activau în filieră.

În prezent, cei patru membri ai filierii sunt cercetați penal pentru proxenetism, şi sunt pasibili unei pedepse cu închisoarea pe un termen de la 2 la 7 ani.

VEZI AICI VIDEO

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite