VIDEO Un angajat de la S.A. „Drumuri Cimișlia“ a fost prins în timp ce lua mită de la șoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajatul corupt lua șpagă de la șoferi
Angajatul corupt lua șpagă de la șoferi

Suspectul lua zilnic câte 15.000 de lei mită de la șoferii care transportau mărfuri cu greutatea mai mare decât cea admisă de lege. Pentru fapta lui, șpăgarul din Cimișlia riscă până la 10 ani după gratii.

Șpaga grasă atârnă greu la cântarele rutiere din Cimișlia! Un angajat al S.A. „Drumuri Cimișlia" a fost luat pe sus de către procurorii din UTA Găgăuzia, pentru că lua mită de la transportatorii care treceau pe traseul Chișinău - Cimișlia - Giurgiulești.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a picat cu brio un flagrant organizat de șefii lui împreună cu oamenii legii și a fost reținut după ce a luat, pe sub mână, 1.000 de lei marcați de la trei șoferi.

Din datele procurorilor, angajatul de la S.A. „Drumuri Cimișlia" lua zilnic câte 15.000 de lei de la conducătorii auto care transportă mărfuri cu greutate mai mare decât cea stipulată în lege.

Suspectul se află acum în arest preventiv, de 72 de ore. După ce-i va fi stabilită vinovăția, el riscă o amendă cuprinsă între 20.000 și 60.000 de lei sau chiar până la 10 ani de închisoare, cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcții, pe un termen de până la cinci ani.

Click aici să vezi VIDEO:

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md


după ce

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite